HOME    OVER P&R    ACTIVITEITEN    ARCHIEF    CONTACT
Voor 2022 is het prentenboek ‘Maar eerst ving ik een MONSTER van Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer verkozen tot Prentenboek van het Jaar.
 
‘Dit is een kort verhaal. Waarom is het kort? Omdat het bedtijd is. Het verhaal gaat over jou. Jij ging slapen. En toen was het verhaaltje alweer uit. Ja, maar eerst ving ik een monster. Een mónster? Kijk maar.’
 
Het ideale prentenboek voor ieder kind dat nooit genoeg krijgt van voorlezen!
 
Rond de Nationale Voorleesdagen 2022 (januari / februari / maart) brengt Stichting Pie en Raatje een muzikale theatervoorstelling voor peuters en kleuters naar aanleiding van dit prentenboek.
Spelers en makers zijn Hiepie Hoogeveen, Jaap van den Hoofdakker en Hermien Aartsen.
 
Gegevens van de voorstelling:
Speellocaties: Provincie en stad Groningen, op school in het spellokaal – peuterspeelzaal – bibliotheek. Andere locaties in overleg.
Voor wie: peuters en groep 1,2,3. Duur van de voorstelling: 30 min. Aantal leerlingen: max. ± 35 kinderen per voorstelling. Speelperiode: januari / februari / maart 2022. Kosten: € 190,00 per voorstelling, ex. reiskosten. Korting: 2de voorstelling aansluitend op zelfde locatie: € 150,00. 3de voorstelling (en meer) aansluitend op zelfde locatie € 130,00.
 
Info en aanmelden: penr@jaapvandenhoofdakker.com