Doe het Solar is een idee van Otto Schaap en Erik van Hulst. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om in te stappen in de snel groeiende markt voor zonne-energie. In onze ogen is deze vorm van energie opwekken de toekomst voor iedereen. Het is groen en 100% duurzaam. Zoals nu bijna iedereen een mobiele telefoon op zak heeft zal straks ook bijna ieder huis, schuur of bedrijfspand voorzien zijn van een zonne-installatie. Door goede connecties kunnen wij complete installaties van A-merken leveren en monteren voor een scherpe prijs.

Het sterke aan onze samenwerking is dat we beide totaal verschillende kwaliteiten hebben. Otto is een echte alleskunner op het gebied van techniek. Hij heeft een eigen bedrijf: Otto Technische Ondersteuning. De montage van onze installaties wordt door hem uitgevoerd. Daarnaast is en blijft hij uw aanspreekpunt voor technische vragen.

Het is de taak van Erik van Hulst om DoeHetSolar zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Hij zorgt voor de PR en zet het bedrijf in het zonnetje. De website en de Facebook pagina worden door hem onderhouden. Bovendien plant hij de afspraken en reageert hij op een offerte aanvraag.

Naast dat wij natuurlijk de ambitie hebben om een succesvol bedrijf te runnen, vinden wij het ook erg belangrijk dat we ons inzetten voor een duurzaam product. Dat past bij ons. Wij houden van de natuur en zo kunnen wij wat teruggeven. U wint doordat u bespaart, wij winnen doordat u onze klant wordt, de natuur wint door minder CO2 uitstoot en daardoor wint uiteindelijk iedereen!
home
vraag en antwoord
projecten
producten
links
uw voordeel
subsidie
over ons
contact
Webdesign: John van Hulst
disclaimer
Borgsingel 5 - 9906 PZ - Bierum
+31(0)640746672