home
vraag en antwoord
projecten
producten
links
uw voordeel
subsidie
over ons
contact
Particulieren:
Helaas is de subsidiepot van 2013 voor particulieren leeg. Desondanks is het nog steeds heel interessant om te investeren in zonne-energie. Een systeem deed er gemiddeld 8 jaar over om zichzelf terug te verdienen. Nu is dat opgelopen naar gemiddeld 9 jaar.

e-Loket van Agentschap.nl

Bedrijven:
Door gebruik te maken van Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Gemiddeld levert de EIA u 10% belastingvoordeel op. Naast dit belastingvoordeel leveren energiezuinige investeringen u ook een lagere energierekening op.

klik hier voor meer informatie

Ook geldt er voor bedrijven een interessante regeling genaamd: SDE+ (Stimulering Duurzame Energieproductie) De SDE+ stimuleert de productie van duurzame energie en richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen.

klik hier voor meer informatie

Wij adviseren u om samen met een boekhouder te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Webdesign: John van Hulst
disclaimer
Borgsingel 5 - 9906 PZ - Bierum
NAM SUBSIDIE

Ontvangt u ook een gift van de Nam? Bij ons kunt u terecht voor persoonlijk advies. We kijken samen met u naar de mogelijkheden en voorzien u van een offerte op maat met een schokkende aanbieding! Voor alle informatie betreft deze regeling kunt u bij ons terecht. Op www.snn.eu kunt u zien of u in aanmerking komt en uw eventuele aanvraag indienen. Natuurlijk helpen wij u graag. Vergeet niet dat u ook nog steeds de BTW over uw investering terug kunt krijgen!
+31(0)640746672