Energiekosten
Uit marktonderzoek is gebleken dat 61% van de huishoudens in Nederland baat heeft bij zonnepanelen. Een gemiddeld huishouden bespaart wel 400 euro per jaar. Zodra de panelen op uw dak liggen gaan uw maandelijkse vaste lasten direct omlaag! Daarnaast kunt u ook nog eens verdienen aan de opgewekte stroom!

Terugverdientijd
Afhankelijk van uw situatie en uw behoefte, betaalt de investering zich gemiddeld na 9 jaar terug. We bekijken graag samen met u wat mogelijk is. Wij weten precies hoe we het beste rendement kunnen behalen. Bedrijven kunnen fiscaal voordelig investeren in duurzame energie door gebruik te maken van de Energie Investeringsaftrek. (EIA) (klik hier voor een link) Hierdoor betaald een investering zich voor bedrijven gemiddeld rond de 6 jaar terug.

Zonnepanelen & Montage
Door goede connecties kunnen wij voordelig producten leveren. Wij verkopen alleen A-merken. We staan volledig achter onze producten en bieden goede garanties. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de installatie door ons te laten monteren. Dit doen wij voor een gunstig uurtarief en mede daardoor zijn we voordeliger dan de concurrentie.

Doe-het-zelf pakketten
Daarnaast bieden wij doe-het-zelfpakketten. Hiermee kan de handige doe-het-zelver nog meer geld besparen en betaalt de investering zich nog sneller terug.

Waarde van uw huis
Sinds 1 januari 2008 moeten eigenaren van woningen bij verkoop of verhuur van hun huis een energielabel overhandigen aan de koper of huurder. Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van de woning en is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren.

Door zonnepanelen te installeren wordt het energielabel van een huis verhoogd. De waarde van een huis stijgt daardoor ook. Klik hier voor meer informatie over het energielabel van de overheid.

Bespaar geld, spaar de natuur, Doe Het Solar!
We leven in een tijd van klimaatverandering. Door hoge CO2-uitstoot is er een broeikaseffect ontstaan met ernstige gevolgen voor ons en de natuur. Alle vormen van duurzame energie zijn noodzakelijk om te veranderen. U en/of uw bedrijf kunnen hieraan een steentje bijdragen. Overstappen op zonne-energie is een manier en het is 100% duurzaam. Het is niet alleen een bewuste keus voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Wij bieden u die mogelijkheid!
home
vraag en antwoord
projecten
producten
links
uw voordeel
subsidie
over ons
contact
Webdesign: John van Hulst
disclaimer
Borgsingel 5 - 9906 PZ - Bierum
+31(0)640746672