De CRM is er voor iedereen die een leuk, grappig, mooi of bijzonder avondje uit wil en vermaakt wil worden met muziek, theater, cabaret of poëzie.
Kerkpad 12
9991 AC Middelstum
06 30135601
info@cultureleraad-middelstum.nl
Nieuws
 
Tickets uitsluitend verkrijgbaar via ticketkantoor, de juiste link is te vinden boven de poster van de voorstelling.
 
Donateurs ontvangen per mail of post de code voor de korting. Vergeet niet uw donateurskaart mee te nemen!
Belangrijke informatie voor het bezoeken van voorstellingen of concerten i.v.m. het voorkomen van besmetting met het Covid-19 virus:
Als u gezondheidsklachten hebt (verkoudheid, koorts in combinatie met luchtwegklachten) vragen wij u dringend het concert of de voorstelling niet te bezoeken en thuis te blijven. 
Meer informatie: info@cultureleraad-middelstum.nl of 06-30433200.
 
Zaterdag 7 oktober. Janneke Jager: ‘Gratis Tijd’. Dorpshuis Westeremden, Abt Emopad 8 - 20.15 uur - € 19,-
 
Kaarten bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/scrmjager 
 
‘Gratis Tijd’ is een theaterprogramma vol prachtige luisterliedjes, gecombineerd met hilarische anekdotes over haar jeugd op het Groningse platteland, flashbacks naar de jaren ’80 en een aanstekelijke, vaak poëtische woordenstroom. Janneke’s wieg stond op het kale polderlandschap van Noord-Groningen, waardoor ze een grote fantasie ontwikkelde. Met een brutale blik bekijkt zij de wereld en beschrijft deze met een ontluisterende opmerkzaamheid. Janneke vertelt sterk geschreven verhalen en weet met name te imponeren met haar liedjes. www.jannekejager.nl
 
^ Naar het begin van de pagina ^
Zaterdag 16 september. Stan Vreeken, Singer songwriter. Doopsgezinde kerk, Middelstum - 20.15 uur - € 16,-.
 
Kaarten bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/scrmstan
 
Stan Vreeken is een liedjesschrijver met een fijnzinnige verbeelding en een verrassend gevoel voor beeldspraak. Zijn teksten zijn lichtvoetig en gelaagd, en van zijn soulvolle en melodieuze songs gaat een frisse weemoed uit.
Naar aanleiding van zijn in 2021 verschenen debuutalbum ‘Just Like That’ schreef de Volkskrant dat Vreeken met zijn vrolijk stemmende, virtuoze songs weleens op de radar van een groter publiek zou kunnen verschijnen. Tijdens dit intieme solo-concert (gitaar en zang) zal Stan o.a. repertoire spelen dat hij schreef voor de verschillende muziektheatervoorstellingen waarmee hij vaak te zien is geweest op rondreizend theaterfestival De Parade. www.stanvreeken.com
 
 
 
 
vrijdag 3 november. Huub Cooijmans, ‘De Magische Kast’. Goochelshow. Familievoorstelling 4+.
 
Kaarten bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/scrmkast.
 
De magische kast is al 100 jaar op slot, wie krijgt ‘m open?
Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn?
Deze familievoorstelling (4+) van 45 minuten zit boordevol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten. Dankzij Huub’s jarenlange ervaring als artiest weet hij als geen ander kinderen, maar ook zeker volwassenen te verbazen. Huub haalt alles uit de kast om er een onvergetelijke show van te maken! www.huubcooijmans.nl
 
 
PROGRAMMA CULTURELE RAAD MIDDELSTUM NAJAAR 2023