Hella Rooyakkers is een opgewekte, 32-jarige reisconsulente uit het midden van het land die in alle opzichten stevig in haar schoenen staat. Ze heeft een latrelatie met Berry, die in zijn vrije tijd mentale trainingen volgt bij de Sygma Foundation. Hella heeft hier weinig mee, maar gunt hem zijn hobby.
De organisatie blijkt echter niet zo zweverig en onschuldig als Hella denkt: Sygma maakt gebruik van dubieuze psychologische methoden zoals intimidatie, uitputting, indoctrinatie en herprogrammering.
 
Als Hella uit loyaliteit met Berry meedoet aan een kennismakingsweekend raakt ze omontkoombaar in de netten van Sygma verstrikt. De staf bereidt een geheim grensoverschreidend psychologisch experiment voor en is op zoek naar een geschikte kandidaat.
Ondertussen raakt Hella bevriend met een onderzoeksjournalist en stelt een ex-cursist Sygma's methodes op internet aan de kaak, waarmee hij het noodlot over zich afroept.
Als Berry steeds meer onder druk komt te staan, is het maar de vraag of hun relatie hiertegen bestand is, en uiteindelijk staat zelfs hun leven op het spel.
Klik hier om recensies te bekijken.